Kisah Seorang Askar

CERITA SEX GAY,,,,,,,
Kisah Seorang Askar

Setelah pulang bercuti untuk pertama kalinya sejak menyertai tentera ketika berusia 18 tahun, saya telah menuju ke bar tempatan untuk melihat apakah ada rakan lama saya yang masih belum tahu. Sayangnya dengan pertengahan minggu semuanya sunyi dan hanya ada diri saya dan seorang lelaki lain duduk di bar. Kami tidak lama lagi membuat perbincangan kecil dan secara amnya tertawa dan bergurau di antara minuman dan saya mendapati diri saya bersantai di tengah-tengah seorang lelaki yang baik dan sangat pandai bercakap bernama Sam, sekitar akhir empat puluhan dan berpakaian biru gelap yang bergaya dan dipotong dengan baik sut dan kemeja gelap yang jelas menunjukkan dada atletik dan berjemur matahari dengan bisikan rambut perak yang kelihatan.

Ketika malam semakin hampir, kami berdua sudah cukup santai untuk dapat saling memberitahu tentang suka dan tidak suka umum kami mengenai semua perkara dan masa semakin hampir untuk kami mengucapkan selamat malam. Sekarang Sam menawarkan saya rumah angkat kerana tidak ada di antara kita di mana mabuk dan ketika dia dengan ramah menawarkannya adalah tidak sopan untuk menolak. Ketika sampai di keretanya dan tenggelam ke dalam pelapis kulit yang sangat mewah, Sam bertanya apakah aku keberatan dia membuat jalan memutar pendek ke rumah rakan yang dengannya dia perlu menurunkan beberapa kertas. Saya tidak tergesa-gesa dan lebih senang kerana mempunyai syarikat yang dipersetujui dengan senang hati.

Perjalanan pendek berlalu dalam kesunyian yang puas dengan kami berdua gembira bersama dan ketika Sam bertanya adakah saya ingin masuk sebentar sementara dia menyerahkan surat-surat itu saya gembira dapat menyertainya. Sam memperkenalkan saya kepada Neil dan saya memasuki rumah-rumah paling mewah yang pernah saya istimewa untuk dijelajahi. Ia tidak terlalu terang tetapi hanya dihiasi dengan penuh selera dengan cara halus yang menunjukkan lebih dari sekadar kenalan dengan teknologi tanpa berkompromi dengan keanggunan.

Neil menyerahkan sebotol bir sejuk kepada saya dan saya mengikuti rumah dan Sam ke ruang tamu dan sekali lagi merosakkan kulit. Pencahayaannya tersebar tetapi tidak terbatas dan kami berbual mesra tentang ini dan itu dan bergurau tentang betapa mengecewakannya untuk menjadi lelaki yang begitu muda dan dikelilingi. Ketika itulah saya menyedari betapa dekatnya Sam dan Neil antara satu sama lain dan bagaimana Sam mengusap paha Neil ketika kami berbual.

Ceramah bertukar menjadi porno dan pada masa ini Neil bangun dan memasukkan kaset ke dalam vcr. Dalam beberapa minit, saya dihadapkan lelaki menghisap satu sama lain di layar 69 dan kemaluan saya bertindak keras terhadap seluar jeans saya ketika ia tersentak ke arah keguguran tanpa sengaja. Neil menghampiri saya dan bertanya adakah saya baik-baik saja? Sambil perlahan-lahan dia membuka zip seluarnya dari wajahku. Saya tidak pernah menjumpai apa-apa yang sangat bernafsu dan hanya menyentuh menyentuh zakar pertama selain dari penis saya ketika ia keluar dari seluarnya. Hujungnya keras dan bersinar dan sepertinya dimahkotai oleh sedikit jus air mata yang berkilau.

Saya mendengar Sam bertanya sama ada saya baik-baik saja ketika dia bergerak ke atas Neil dan kemudian di wajah saya penuh, batang ayam berotot keras yang kelihatan berdenyut ketika saya menggerakkan tangan saya untuk memukul panjangnya. Neil bergerak ke belakang pada ketika ini dan saya melihat Sam telanjang dari pinggang naik ke arah saya dan dalam beberapa saat saya telanjang dan berbaring sepanjang kulit sofa ketika saya ditutupi ciuman di sepanjang perut saya yang tegang dan turun ke arah kemaluan yang terbakar dengan ketegangan saat ini. Kehangatan panas menyelubungi batang saya ketika Sam dan kemudian Neil berpusing untuk menghisap saya dan lubang kecil saya yang ketat itu diurut dan akhirnya menembusi ketika saya berbaring di hadapan rakan baru saya. Semasa jari kedua mendorong ke arah saya, saya tidak dapat menahan diri lagi dan meletus dengan cepat setelah air mani melekit panas ke satu mulut dan yang lain tidak mengetahui atau mengambil berat siapa yang mengambilnya.

Saya kembali perlahan-lahan dalam cahaya mabuk yang hangat di mana saya seolah-olah tertidur dengan tenang. Saya pasti seperti ini pada minit ini kerana saya dibalik dengan lembut dan saya merasakan lidah menjilat dan memeriksa pintu masuk saya yang santai. Tangan mencengkam pipi saya sambil memusingkan badan saya untuk disambut oleh kemaluan yang bocor yang ditolak perlahan ke arah mulut saya yang menerima, membuka dan tersumbat tetapi perlahan-lahan mengambil lebih banyak sehingga pipiku penuh dengan zakar keras. Teresak-esak dan menangis ketika saya merasakan diri saya menembusi dan bahagian dalam saya menghangatkan rasa pantat pertama saya.

Setiap kali saya menjerit kemaluan di mulut saya didorong lebih jauh ketika air liur menetes sepanjang panjangnya dan bola yang ketat yang berayun di bawahnya menampar dan menempel di dagu saya. Apabila sialan yang saya terima semakin cepat dan senjata saya mencengkam pada kemaluan Neil yang lebih ketat dan kuat, saya merasakan kemaluan saya sendiri mengeras dan kemudian mengeluarkan sedikit cecair di sepanjang kulit yang membuat saya kuat dengan kuat dan kemudian ketika orgasme saya sendiri dicuci ke atas saya sensasi cairan yang memenuhi lubang lengan dan perut saya ketika ayam di pantat saya berkedut dan saya tersedak untuk menelan beban yang kini memenuhi mulut saya pada masa yang sama. Sam merosot di sisi sofa dan Neil menarik dirinya dengan lembut dari pantatku ketika dia bergerak untuk berehat di sebelahku.

Kemudian ketika kami berpakaian dan Sam akhirnya mengantar saya pulang, saya dapat mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan saya yang baru dijumpai untuk malam pencerahan dan kegembiraan yang telah mereka berikan kepada saya dan berharap saya dapat dijemput kembali untuk beberapa waktu lagi..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

PutriBokep

Create AccountLog In Your Account