Cerita Seks Seorang Pelajar Menjadi Pelacur

Cerita Seks Seorang Pelajar Menjadi Pelacur

Cerita Seks Seorang Pelajar Menjadi Pelacur

 

Cerita Seks Seorang Pelajar Menjadi Pelacur Kisah ini benar benar berlaku.. Aku menetap dan berniaga dikawasan kediaman kolej Universiti tidak perlulah aku menyatakan disini..

Aku menjalani perniaga makanan dan minuman,dan memang ramai sangat pelajar disini.. Terutama awek-awek yang menjadi idaman lelaki macam aku mencari teman hidup seorang gadis yang berpelajaran bagi menjamin masa depan aku..

Aku mencari laman sosial berkenaan dengan universiti itu untuk tahu perkembangan semasa kerana perniagaan aku bergantung pada pelajar.. Kalau pelajar cuti perniagaan aku akan merosot.
Dan disini bermula kisah aku..

Aku membuka laman sosial universiti tersebut dan banyak post2 yang penting tentang sukan yang dianjurkan waktu itu.. Aku tertarik dengan seorang gadis yang update status sukan itu.. Dia seolah2 seorang yang berjawatan dalam program itu.. Aku add facebook dia mungkin banyak yang aku boleh dapat makluman tentang program itu..

Fb nya tiada gambar miliknya semua diprivacy kan. Tp aku tak peduli kerana bkn itu tujuanku.. filmbokepjepang.net Dan dia approvekan permintaan menjadi rakannya,aku tidak dapat tidur dan aku update statusmalam ni aku jadi burung hantu la.. Tiba2 gadis yang aku add tadi dia membalas diruang komen ku.. sama lah kita.
Disitulah bermula perkenalan kami.. Aku memanggil dia INA bukan nama sebenar.. Dia begitu sporting sehingga mudah aku mendapatkan no hp dia dalan satu hari kami kenal.. Dia mengambil diploma jurusan sains dan matamatik di universiti ini Dan dari chat aku beralih ke mesej.. Kami berhubung dan merancang utk bertemu.

Selepas 2,3 hari perkenalan didalam mesej kami bertemu petang itu..hmmm orangnya tidak lah cantik seperti dalam gambar yang dibagi pada ku.. Tidak ada sedikit pun teste aku.. Pendek paras bawah dadaku,kulit tak berapa cerah hitam manis kot,badan mantap berkasut tumit tinggi utk cover ketinggiannya tp satu je yang buat aku tertarik.. Dia sopan,pakaiannya pun sopan menutup aurat.
Dalam perkenalan kami dia sungguh baik sehingga aku menjadi suka padanya,aku tidak memandang paras rupanya tetapi budi bahasa dan sikapnya membuat aku jatuh cinta..

Ramai rakan-rakan aku menasihati aku bahawa pelajar-pelajar disini semua kaki kikis.. Tp aku percaya tak semua begitu dan aku yakin dia tak begitu.
Suatu hari aku mengungkapkan kata cinta padanya,dan dia berkata dia memang suka pada aku dan dia menyatakan dia takut nak bercinta sebab takut dikecewakan seperti dulu katanya..

Aku memberikan kata-kata yang meyakinkan utk mendapatkan cinta dia..dan dia mula menerima aku.
Dan suatu malam kami bercakap ditelefon dia jujur pada aku bahawa dia pernah terrlanjur dengan bekas teman lelakinya.. Bukan satu teman lelaki tetapi tiga.. Ketiga2 teman lelakinya pernah terlanjur dengannya..

Aku memang terkilan sedikit dengan kenyataan itu tetapi apakan daya hati dah sayang jadi aku terima dia seadanya dan melupakan apa yang berlaku dulu padanya..
Beberapa bulan kami bercinta dia tidak menunjukkan apa2 masalah.. Malah seorang yang setia dan jujur padaku.. Tiba suatu hari saat dia melepak dikedai aku dia duduk melayan mesej dan aku merampas handfonnya.. Dan aku pelik selama ini dia tidak pernah peduli kalau aku mahu buka handfonnya.. Saat itu terbongkar segala rahsianya..

Sebelum dia megenaliku dia menawarkan perkhidmatan seks untuk menyara yuran pengajiannya. Setelah megenaliku dia berhenti dari membuat kerja terkutuknya itu.. Mesej yang sampai itu dari coustmernya yang mahu melanggannya.. Dia menyatakan itu kisah lamanya..
Bagiku dia begitu jijik! Kotor! Pelacur! Aku geli dengannya..! Menyesal menerimanya.. Aku memaki hamun dia berbagai tomahan yang aku lemparkan pada dia..
Dia menangis diatas kesalahnya..

Kerana kasihan melihat dia aku berfikir.. Aku menyayanginya dan bagiku tidak salah menerima perempuan sebegini malah pahala besar kalau kita dapat megubahnya..
Melihat keadaan dia begitu menyesal akan perbuatannya dahulu aku menjadi kasihan dan aku menerima dia seadanya..

Aku tekad walau apa terjadi aku tetap menyayanginya dan terima dia seadanya.. Aku belikan dia no baru dan segala email pelanggan seks servisnya di hp aku padam dan bersihkan.. Kini dimata aku dan keluarga dia adalah wanita muslimah yang baik.. Aku harap pengorbanan aku berbaloi walaupun pandangan masyarakat megatakan aku bodoh kerana menerima perempuan pelacur spt ina kalau mereka tahu.

PutriBokep

leave a comment

Create AccountLog In Your Account