Cerita Dewasa Bercinta Dengan Wanita Halus

Cerita Dewasa Bercinta Dengan Wanita Halus

Cerita Dewasa Bercinta Dengan Wanita Halus

Ketika perjalanan pulang dari Kota Bahru ke Pulau Pinang, melaluiLebuhraya Timur Barat. Selepas melalui jambatan Empangan TasikBanding. Kelihatan sebuah kereta mercedes putih berhenti di bahujalan. Apabila saja kereta ku hampir melintasi, seoarang wanitamelambai tangan seperti dalam kecemasan. Aku perlahankan kereta danberhenti di tepi bahu jalan.”Encik boleh tolong? tayar kereta saya pancit. Jelas wanita itu,belum pun sempat aku bertanya.

“Boleh, ada toolnya?” Tanya kuinginkan kepastian. Dari dalam bonet aku keluarkan tool, tanpa banyaksoal aku tukarkan tayar yang pancit itu dengan tayar spare. “OK,siap.” kata ku.”Nama saya Julia”. Kami bersalaman. “Saya Yus.Yusri” Halus tangannya.Dari tas tangan dihulurnya RM 50 kepada ku. “Tak payahlah puan Julia,saya tolong ikhlas.” Puan Julia sendirian nak ke mana.” sambung kulagi. “Saya dari Pekan Grik tadi, kawan saya tunggu di Rest Housesana tu.”

Dia menuding jari ke arah jabatan Tasik Banding yang kulalui tadi. “Ini kad saya, ada masa telefonlah.” Dia bergerak kekeretanya. “Terima kasih atas pertolongan” sambi tersenyum, manissenyumannya. “OK, Encik Yusri sehingga jumpa lagi.” Keretenyabergerak meninggalkan aku.Sebelum menghidupkan injin kereta, aku membelek kad yang diberikantadi. Julia Raof, Pengarah Urusan…. Lia Beutique House Production.Damansara Utama. Lengkap nombor telefon pejabat dan rumah.Patutlahlah fesyen pakaiannya macam mak datin. Orangnya masih bolehtahan, masih kiut miut lagi. Mungkin usianya sekitar 35 ke 40 tahun.Terbayang raut wajahnya teringat aku penyanyi Sahara Yakob, tapibodynya kurus sikit tak temban macam penyanyi itu. Dadanya bidang,Punggungnya…. ahh dia isteri orang. aku mematikan khayalan.Kesibukan tugasku sebagai ajen barangan jualan lansung, kesana-kemarimempermosikan produk syarikat, terlupa aku perihal puan Julia.Sehingga syarikat memilih aku hadir keseminar di Kuala Lumpr. Untukke Kuala Lumpru aku memilih menaiki bas.

Kereta ku tinggalkan, lagipun aku bukannya faham sangat selok belok jalan di Kuala Lumpur ni.Sampai di Pudu Raya jam 5 pagi, masih awal. Aku lepak dulu atasbangku di Pudu Raya. Jam 6.30 pagi aku call rumah Puan Julia dengahandphone yang aku bawa. Harap-harap ada jawapan. “Hello, Rumah PuanJulia?” “Iya, Datin belum bangun.” Suara perempuan loghat Indo. “SayaYusri dari Penang.” “Apa sih, mau saya kejutkan Datin.” OK. OK.nanti saya call balik. bye” Aku matikan punat handphone. Mak Datinrupanya.Aku ke gerai bersarapan ala kadar. Lepak semula di bangku. Nak keHotel tempat seminar. Pendaftaran jam 2 petang. Lambat lagi. Tepatjam 8 aku call semula. Pangilan ku dijawab. “Hello,” Lembutnyasuara. “Hello, saya Yusri dari Penang,” “Bila sampai?” “Pagiini.” “Datang seminar, seminggu.” “Di Sharmila Hotel.’ “Menginap dimana?” “Tak tahu lagi.” “Sekarang di Pudu Raya datang dengan basekspres.” “Ya, saya tungu.” Puan (Datin) Julia mempelawa aku kerumahnya. Lebih kurang 45 minit kemudian Datin Julia sampai denganmemandu kancil warna hijau metlik.”Hai Yusri! Wah makin hansem sekarang.” Apa khabar orangPenang. “Datin apa khabar.” tanya ku balas. “Iss. tak perlu berdatin -datin panggil Ju sudah cukup.” Wajahnya cantik disolek , bertambahanggun dengan kebaya labuh yang dipakainya ramping dipiggang. “Yusridah sarapan?” “Sudah.” Kata ku.

“Ok, kita ke rumah saya,” Dalamperjalanan tak banyak yang kami bual.Kancil yang dipandu Datin Julia membelok masuk ke rumah banglow duatingkat, “Silakan masuk. Rumah orang bujang.” Aku kurang faham denganmaksud percakapan Datin Julia tadi, Timbul rasa nak tanya, tapi kupendamkan saja. “Yusri boleh tinggal di sini sehingga habis seminar.”Itu pun kalau Yusri sudi.” Tersenyum aku dengan dengan pelawaan DatinJulia. Baik hatinya.Pembantu rumahnya sibuk mengangkat beg aku dibawa masuk. “Kenalkanini Ritni.” Kami bersalaman. “Saya Yusri” “Saya Ritni” “Yusri dudukdulu, nanti Ritni siapkan bilik.” “Tak payah susah-susahDatin.” “Tetamu istemewa, mistilah layanannya juga istemewa.” Lagiaku tak faham. “Yusri saya dah terlewat nak ke office, saya pergidulu. Jangan segan Ritni akan temankan.” Datin Julia berlalu hilangdengan kereta kancilnya. Dari penjelasan Ritni tahulah aku,

DatinJulia Janda tak punyai anak, mandul.Siap mandi, aku berpakaian dan Ritni call teksi untuk aku ke tempatpendaftaran seminar. Seminar tamat jam 5 petang. Sekali lagi akudapatkan taksi untuk pulang ke rumah Datin Julia. Bertuah badan dapatmenumpang di rumah Mak Datin, kaya pula tu. Ritni menunggu di pintu,sambut aku pulang, “Selamat kembali Cik Yusri, udah pulang iya,bagaimana sukses hari ini.”Lembut tuturkata Ritni. Di capainya beg aku dan dibawa masuk. Akuikut dari belakang, waduh-waduh bontotnya menonggek bila berjalan,Baju yang dipakainya agak jarang nampak coli berwarna kelabu didalamnya. Cantik Ritni petang ini umurnya sebaya umur ku 30 tahun,Aku duduk di sofa. “Datin, mana, belum balik?” Aku memulakanperbualan.

“Hari ini kelewatan katanya, ada meeting, mungkin jam 10nanti Datin pulang.” Ritni memberi penjelasan.Aku minum apa yang ada di atas, meja terus ke bilik yang disediakanuntuk ku di tingkat atas. Mandi dan aku sarungkan kain pelikat. Dirak TV, tersusun banyak vcd, aku capai satu, kulitnya dihiasi gambarperempuan bogel sampul bertulis tiga kali X. Aku on vcd. Adegan sex.Pelakunnya satu wanita dengan dua lelaki. Satu sedang menghentakbatangnya kedalam lubang pantat pelakun wanita menonggeng, satu lagibatangnya dikulum dan dijilat pelakun wanita,

Terasa mekar batang ku.Bila batang disorong tarik dalam lubang pantat, pelakun wanitamerengek aaaaaa…..aaaaaaa.Batang ku terus menegang, menolak kain yang aku pakai. Rengektanmakin kuat dari pelakun wanita bila satu batang menerjah lubangpantat dan satu lagi menerjah lubang buntut. Tiba tiba Pintu bilikaku diketuk dari luar. Cepat-cepat akan matikan vcd. Ritni masuk, akutersenyum. “Suara tv nya amat kuat sih.” Filem apa yang Cik Yusrinonton.” “Filem blue.” Kata ku terus terang. “Ritni mahu tonton.”Ahh. malu. ngak mahu Ritni.”Mana bisa tonton bersama lelaki.” Ritnitakut Datin marah ke?”. tanya ku menduga. Batang ku masih menegang,keras.”Tidak ahh, Datin juga menontonnya.” ” Oh, gitu.” Kalau Ritni ngakmahu, OK, maafkan saya.” “OK, lah, cuma sebentar aje.” Vcd dimainkansemula.

Kami berdua duduk di sofa. Ritni senyum kepada ku bilamelihat pelakun lelaki membenamkan batangnya yang besar dan panjangitu ke dalam lubang pantat yang ternganga. Menerjah masuk hinggakepangkal. Suara dari pelakun wanita merengek berterusan aaaa…aaaaa….. aaaaa berirama. Aku lihat Ritni gelisah, aku rapat tubuhku kepadanya, dia juga memberi respon, Badan kami bersentuhan,Batang ku terus menegang, Tangan mula menjalar ke buah dada Ritni,aku ramas perlahan, Ritni tidak membantah.Aku kucup muluthya, lidah ku masuk ke dalam mulut Ritni, dikulum dandinyonyoknya ldah ku. Mata Ritni layu, kegairahan. Butang bajunya akutanggal satu persatu dan dibantu oleh Rikni. Kain sarungnya aku lodehke bawah. Seluar dalam terlurut bersama kain sarungnya. Aku membelaibulu pantatnya hitam nipis dengan tapak tangan terus ke bawah, bibirpantatnya aku mainkan dengan jari. kelabu kemerahan. www.filmbokepjepang.net   Ritni memejammatanya rapat, Nafasnya kencang.Adegan vcd hilang terus. Kelangkang Ritni dibuka luas, nampak alurlubang pantatnya terbuka sedikit. Dengan lidah aku jilat bibir pantatdan bergerak antara rekahan beralur mencari biji kelentik, Tersentuhsaja lidah di hujung kelentik terangkat punggung Ritni, ” BangYusri….. aaaaaa…. Ritni tak tahan deh” Aku kulum dan nyonyokkelentik, Bang Yus….. cepat masukan bang. Ritni ngak tahan lagi.Aku ambil posisi, kaki Ritni ku angkat ke bahu, batang ku betul-betulberada di antara rekahan dua bibirnya.

Air pantat Ritni semakinbanyak. Lubang pantat Ritni ternganga menunggu batang ku masuk.Sekali tekan terus bolos. Punggung Ritni terangkat. Rengekkannyasemakin kuat. “Bang Yusri…!. Teruskanlah…!” Aku pun benamkanbatang ku habis semuanya. Ritni menggolek punggungnya mengikut sorongtarik batang ku. Terasa batang ku digerip lubang pantatnya. Akuhampir ke kemuncak, ayunan ku semakin laju, rengekkan Ritniberterusan aaaaaaaaaa……. Batang ku memuntahkan air putih pekatke dalam lubang pantat Rikni. Nikmatnya lubang pantat minah indonini. Aku terkulai di sebelah Ritni. Entah bila Ritni keluar daribilik dan entah bila Datin Julia balik aku pun dah tak sedar lagi.Hari kedua seminar ku tamat agak lewat, aku sampai di rumah DatinJulia hampir pukul 8 malam. Datin sudah menunggu aku untuk makanmalam bersama. Setelah aku tukar pakai dan dan pakai kain sarungpelikat, berbaju T turun ke ruang tamu makan malam bersama Datin, akudan Ritni. Selesai makan aku duduk di sofa, Ritni dengan tugasnyamengemas meja makan dan Dati Julia naik ke biliknya. Ritni datangduduk di sofa bersama aku bila tugasnya sudah beres.Bergerak ke rak tv pasang vcd hindustan dan kembali semula bersama kudi sofa.

Datin turun ke ruang tamu dengan pakain tidurnya. Nipis danjarang, nampak susuk tubuhnya tanpa memakai coli, cepat-cepat akumenoleh ke arah lain, apabila dia pandang ke arah ku. aku takut diaperasan aku sedang merenung tubuhnya. Datin senyum pada ku. Akusenyum balas, sempat aku mencuri pandang buah dada Datin masihtegang.”Rit, Hindustan tak sesuailah. Tukar yang lain.” Ritni senyummengerti, lantas mencubit paha ku. Adoii, aku menahan sakit yangdicubit Ritni. “Yusri nak tengok filem apa. ” Tanya Datinlembut. “Heavy movie” kata ku. Ritni naik ke tingkat atas dan turundengan di tangannya satu vcd. Vcd pun dimainkan. Ritni duduk disebelah ku. Tepat sekali vcd blue sedang dimainkan . Pelakun lelakiNegro dan pelakun wanita berkulit putih.Adegan bermula dengan batang butuh lelaki Negro sedang dikulum. Datinyang di sebelah aku diam sahaja. matanya terus ke vcd yang sedangdi,mainkan. Sekarang giliran pantan dijilat dan dinyonyok lelakiNegro, pelakun wanita merengek aaaaaaaaa…..aaaaaa apabila lidahlelaki Negro menjilat bibir pantat.Tangan merayap kelangkang Ritni, Rikni membiarkan. Tangannya jugamenggosok batang sudah menegang dari luar.

Datin semakin hampitdengan ku. Sengaja aku sentuhkan bahu ku dengan bahu nya. Datinmerapatkan badan dan bersentuhan dengan ku.Adegan vcd, lelaki Negro telah pun benamkan batang butuh nya ke dalamlubang pantat diterjah hingga batangnya yang panjang itu masuk habis.Mata Datin masih tertumpu ke adegan pelakun vcd. Ritni sudahbertindak garang, batang ku sudah dikulumnya. Aku masukan tangan kuke dalam baju tidur Datin, tangan bergerak ke celah kelangkangnya.Tiada reaksi bantahan, dibiarkan tangan ku terus bergerak mencarisasaran. Datin tak pakai seluar dalam. aku terus membelai pantatDatin dengan tapak tangan. Tundun menonjol kehadapan.Sekarang muka betul-betul berada di celah kelangkang Datin. Lidah kumembelah rekahan antara dua bibir pantat Datin yang agak tebal tapilembut. Kali ini Datin merengek halus, “Teruskan Yus…. sedapnya.Datin bersuara. Ritni masih mengulum batang ku. aku biarkan Ritnikulum puas.

Dari lubang pantat Datin lidah menjelajah ke bijikelentiknya meruncing panjang. Datin dalam keadaan posisi terbaringatas sofa, kepala lentuk kebawah, pahanya terbuka luas memudahkanaku memasukan lidah ke dalam lubang pantatnya. Aku cuit kiri kanandinding lubang pantat. Please Yus, dah tak tahan ni.Aku ubah posisi, sekarang pantat Ritni pula aku jilat. Dengan hujunglidah aku cuit-cuit biji kelentiknya. “Aaaaaaa…… aaaaaaaa”.Ritni mengerang. Datin ambil alih peranan Ritni .Batang butuh kudikulum dan dinyonyok. Terangkat punggung ku menahan kesedapan.Pantat Ritni terua aku nyonyok, sedut, jilit dan memperbagaikansentuhan. Punggung Ritni terangkat beberapa kali.”Yus masukan… Ritni ngak tahan”. Aku biarkan Ritni meminta batangku.

Datin mencangkung di atas ku. Batang ku dibawa ke lubangpantatnya. Dari atas Datin tekan sehingga batang ku kesemuanya beradadalam lubang Datin. Sedapnya lubang pantat Datin. Licin dan sempit didalam. Punggung Datin bergerak turun naik menelan batang butuh ku.Ritni mengangkang di atas muka ku, aku jilat pantat Ritni dari bawah.Kedua-duanya mengerang kenikmatan.Ritni dan Datin bertukar posisi. Sekarang lubang pantat Ritni pulamenelan batang butuh ku, Datin memegang pinggang Ritni membantupunggung Ritni naik turun. Kedua-dua lubang pantat dah merasa batangbutuh ku. Posisi berubah lagi. Kali ini kedua-duanya menonggeng disofa. Aku mulakan membenam batang butuh ke lubang pantat Datin dulu,Alornya sudah banyak air.”Yus… please, Tekan kuat, aaaaahhhh….. uhuhhuhhuhh”. Datinmengerang lagi, Aku beralih pula ke lubang pantat Ritni, menonggekmenanti batng butuh ku masuk.

Aku sorong tarik beberapa kali terasasudah sampai ke muncaknya, Aku cabut dan aku benamkan pulak dalamlubang pantat Datin, aku dah tak tahan lagi. Air putih pekatterpancut dalam lubang pantat Datin, Punggung Datin bergoyang-goyang. “Aduh sedapnya Yus..” Batang ku masih tersepit dalam lubangpantat Datin.Ritni menarik keluar dan di masukkan ke dalam mulutnya dinyonyokbatang ku yang belendir itu. Aku memejam mata menahan ngilu. Datintersandar di atas sofa. Ritni memandang ku tersenyum puas dan akuterlentang di atas lantai. Begitulah tiap-tiap malam aku melayanikedua-duanya sekaligus selama seminggu.<—–Part 2 ———>Sudah seminggu aku berada di ibukota mengikuti seminar. Bererti sudahseminggu jugalah aku menginap di rumah Datin Julia. Rumah Datin Juliasudah jadi macam rumah aku sendiri. Siangnya aku hadir ke seminar danmalamnya aku bermalam di rumah Datin Julia. Makan minum aku akandilayan dengan sempurna.Hubungan aku dengan Rikni orang gaji Datin Julia, yang berasal dariSumatera, Indonesia, bagaikan isteri kedua aku. Sepertimana kisahdalam siri pertama dulu , aku terpaksa melayani kehendak sex kedua-dua wanita ini.

Datin Julia dan Rikni bagaikan wanita bermadu, danaku suami pinjaman mereka. Hubungan kami bertiga bertambah intim danmesera. Bermula dengan adegan kami pada hari pertama dan kedua yangberlangsung di sofa ruang tetamu. Berterusan untuk hari-hari yangseterusnya. Tapi adegan kami untuk seterusnya bertukar ke biliktidur Datin Julia Bilik tidur Datin telah menjadi bilik tidur untukkami bertiga. Rikni, Datin dan Aku sering tidur bersama. Sikap DatinJulia begitu open minded. Tiada cemburu diantara dia dengan Rikni,walaupun Rikni hanya oarang gajinya. Aku respect sikap Datin ini.Hari Sabtu petang, adalah hari terakhir seminar, sebelum pulang kerumah Datin, aku berhasrat ke terminal Pudu Raya untuk dapatkantiket bas perjalanan balik ke Pulau Pinang.

Aku mundar mandir didepan lobi hotel, menunggu bellboy membuat panggilan mendapatkanteksi ke terminal Pudu Raya. Belum pun sempat budak bellboymenghubungi stesyen perkidmatan teksi, Datin Julia sudah tercegat diporch hotel.”Haii.. Sayang, seminar you habis pukul berapa tadi?” Sapa DatinJulia dengan manja.”Hai.. Ju… habis 15 minit yang lepas.” Aku membalas sapaan DatinJulia.Hubungan aku dengan Datin Julia semakin intim dan mesera, bagaikanpasangan kekasih.

Datin Julia mengubah panggilan kepada aku. Kekadangmemanggil aku dengan panggilan sayang, kekadang pula denganpanggilan Yus. Begitulah kemeseraan kami. Aku senang dengan panggilanini. Penampilan Datin Julia sememangnya tampak anggun dan menawan,walaupun sudah berumur 37 tahun, dengan solekan dan fesyenpakaiannya, menampakkan dirinya lebih muda daripada umurnya . Budakbellboy tersenyum melihat telatah kami, apabila Datin Juliamenghampiri aku dan memeluk pinggang ku serta membetulkan tali leheraku.”Yus dah minum.” “Mmmh sudah.” jawab ku ringkas.Harum sekali ferfume yang dipakainya “Ayang jadi balik Penang malamni?” “Iya.” Jawab ku spotan. “Boleh tak Ayang tangguh sehingga besok,esok ajelah Ayang balik, boleh kan?”Ini yang aku tak tahan ni, suara manja Datin Ju membuatkan akumengiyakan saja, aku sekadar mengangguk kepala tanda setuju.

Lantasaku mengarahkan budak bellman minta dia batalkan tempahanteksi. “Ok. Man, kensel, tak payah call teksi.” ” I dah adakereta.” “Terima kasih Man.” Datin Julia ke counter bellboy dandihulurkan tip RM10. “Thanks.” Balas Man budak bellboy. Aku pimpintangan Datin Julia menuju ke kereta.”Yus , you pula yang drive.” Suara Datin Julia manja. “I tak mahulahJu, i bukannya faham sangat jalan di KL ni.” Aku menolak lembut,”Alaa, Ju kan ada di sebelah. nanti Ju guidelah.” “Please Ju i takbiasa, Ju ajelah yang drive, please…….” Aku separuh merayusambil mencuit mesera hidungnya dengan jari.

Datin Julia akur,menghidupkan injin kereta, kenakan giar bergerak perlahanmeninggalkan porch hotel.Setelah kereta bergerak 1 km , Datin Julia bertanya kepada ku. “Yusnak balik rumah atau nak ikut Ju?” “Terserah” Jawab ku spotan.Kereta bergerak ke hadapan, sampai di satu simpang, kereta membelokmasuk ke jalan sahala dan berhenti di hadapan sebuah apartmen. “Kitanak ke rumah siapa Ju? ” Aku bertanya inginkan kepastian. “Ayang,kita singgah sekejap di sini, Rikni dah lama menunggu kita ditingkat atas.””Ini Apartmen Ju.” Datin Julia memberi penerangan. “Ju sewakan untukorang.” “Baru semalam dikosongkan.” “Jadi Ju datang ni nak bantuRikni bersihkan apartmen dan pastikan jika ada yang perludibaiki.” “Bertuahnya si jantan yang dapat miliki Mak Datin ni.Beutique ada, banglo ada, apartmen ada.” Aku bersuara perlahanseparuh dengar.”You cakap apa tadi Yus?” Datin Julia bertanya, apabila melihat akubercakap sendirian. “Tak ada apa, cuma kalau i dapat sewa di sinitentu hebat sekali.”

Aku mengalih tumpuan. Dalam lif, Datin Juliamemeluk pinggangku dari belakang, buah dadanya menonjal lembutterhimpit di belakang ku.Batang ku sudah mekar, menegang. Aku berpusing dan memeluk DatinJulia secara berhadapan. Aku kucup bibirnya. Dia menolak lembut. “Ayang jangan di sini, kita dalam lif ni, nanti nampak dek orang,baru padan muka.” Katanya sambil ketawa kecil. Aku cuma tersenyum.Sampai di tingkat sepuluh, Datin Julia mengetuk pintu, Riknimenyambut kedatangan kami.  www.filmbokepjepang.net  Cantik Rikni dengan maxi singkat dan bajusendat diparas pusat yang dipakainya. Seperti biasa Riknimenanggalkan tali leher yang aku pakai, sambil memeluk pinggang kumanja, tangan kanan aku memeluk pinggang Datin Julia beriringanmelangkah masuk ke ruang tamu. Keadaan di dalam rumah telah siapdibersihkan, peralatan perabutnya tersusun rapi. Kebanyakan jenamaimport dari luar negeri.”Bang Yus dan Kak Ju duduk istirehat duluan iya, sebentar Rikbawakan minumnya.” Rikni berlalu pergi ke ruang dapur. Aku dan Datinduduk di sofa sambil menunggu minuman. Di sebelah rak sofa terdapatbakul sampah, di dalamnya ada surat khabar dan majalah yang telahdibuang.

Rikni datang dengan dulang minuman. Kami bertiga minumbersama. “Siapa penyewa apartmen ini, Ju?”Aku memulakan perbualan. “Penyewa apartmen ni yang lepas ke?” “Yalahpenyewa yang baru keluar dari rumah ni lah Ju” Aku sekadar naktahu. “Ju rasa Yus pun kenal orangnya, recording artis. penyanyidangdut yang seksi tu, sewa bersama pelakun filem yang sedang topsekarang ni, pelakun heroian.” Datin Julia bangun dari sofa diringiRikni bergerak masuk ke dalam bilik sebelah.Dari dalam bakul sampah aku capai satu majalah yang telah dibuang.Majalah untuk dewasa, majalah sex. Aku belik gambar yang dimuatkandi dalamnya. Tertera gambar aksi wanita sedang below job replikabatang lelaki dan ganbar yang satu lagi aksi wanita sedang memasukanreplika batang butuh ke dalam lubang pantatnya. Batang ku mulai mekarmenegang. Sedang aku membelek helaian gambar dalam majalah, terkejutaku dengan panggilan Datin Julia. “Yus, meh tolong Ju sekejap.” Akubangun dari sofa bersama majalah di tangan dan bergerak mendapatkanDatin Julia.”Tolong Rik suis on aircon bilik ni.” Pinta Datin Julia sebaiksahaja melihat aku melangkah masuk. “Butang suisnya ngak mahu dipicik, keras. ngak mahu lolos.” Sambung Rikni, tangan kanannyadiangkat ke atas menekan punat suis aircon. Aku merenung bahagianpusat Rikni yang terdedah pada pandangan. Putih mulus. pusatnyamelengkuk ke dalam.”Bang Yus, matanya melerek ke mana sih?” “Tolongi Rik.

” Rayu Rikniapabila menyedari tumpuan mata ku arah pusatnya yang terdedah. DatinJulia duduk menyilang kaki sambil membersih plastik penutup lamputidur, memandang ku dengan senyuman yang menggoda. Pahanya yang putihgebu terserlah apabila kain ketat yang dipakainya terbelah dibelakang. Aku sekadar menelan air lior.Majalah yang aku bawa tadi aku letakan di atas meja lampu tidur.Terus membetulkan switch aircon. “Siap. Aircon sudah berfungsi denganbaik. Rik, mana upahnya?” Aku memacing suasana. Rikni dengan spotanmemeluk dan mencium bibir ku. Aku membalas ciuman dengan mengucupbibir Rikni. Tangan ku menjalar ke belakang di belakang Rikni teruske bawah hingga ke punggung Rikni. Tangan kanan aku usap punggungRikni dan yang kiri aku gosok lembut di celah kelakangnya

.”Kot di sini, bang Yus?” Pelukkan kami terlerai, apabila Datin Juliabergerak menghampiri kami bersama majalah yang aku bawa masuktadi. “Rik. kamu lihat ni.” Sambil menunjuk gambar wanita dengan aksiyang aku lihat tadi. “Kot yang tiruan, kenapa ngak dipanggil bangYus, bang Yus kan bisa membantu.” Komen Rikni, apabila terpandangaksi tersebut. Aku tersenyum bungkam.Rikni memandang ku penuh bermakna, dipegangnya tangan ku mengajakduduk di tepi birai katil. “Kak Ju, bagaimana sih? Mahu jadipenuntun?” Begitulah akrabnya hubungan kedua wanita ini.

Datin Juliamasih tercegat membelek majalah yang ada di tangannya. Rikni bangunsemula mendapatkan Datin Julia. Rikni dan Datin Julia sudah berada disisi ku. Kami bertiga berdiri di tepi katil. Rikni di sebelah kiri kudan Datin Julia di kanan ku.Dengan spotan Rikni menanggalkan pakaian Datin Julia . Datin Juliatidak membantah, malah turut membantu. Kini Datin Julia hanyadibalut pakaian dalam. Montok buah dada mak datin ni. Disebalikseluar dalam Datin yang nipis itu kelihatan warna kehitaman bulupantatnya. Batang ku terus menegang. Aku rapatkan badan aku dengan Datin Julia.

Datin pula menanggalkan pakaian ku. Aku turut membantu.Kami masih lagi berdiri di tepi katil. Bibir Datin Julia aku kucupmesera. Matanya kuyu dan layu keghairahan.Datin Julia memberi respon balas. Lidah ku dikulum dan dihisap kedalam mulutnya. Rikni membongkok dan melurut seluar dalam ku kebawah. Dipegangnya batang ku, dibawa ke mulutnya, dijilat denganhujung lidah, seperti menjilat ice cream. keseluruhan kepanjanganbatang ku kini berada di dalam mulut Rikni.”Mmmmh mmmmm.” Nada yang keluar dari mulut Rikni serentak keluarmasuk batang ku ke dalam mulutnya. Nyonyotan dan isapan berterusan.Batang butuh ku menjadi sasaran mulutnya.

Terasa enak yang tidakterhingga apabila setuhan bibirnya mengulum batang butuh ku . Sekalisekala hujung lidahnya mencuit-cuit lubang kecil tengah di kepalatakuk ku. Aku bertahan daripada muntah terlalu awal. Rikni denganaktiviti below jobnya.Datin Julia sekarang ini berkeadaan baring terlentang di atas katildengan kedua kakinya berjuntai ke bawah. Aku melurut seluar dalamnyadan Datin Julia mengangkat punggungnya memberi laluan seluardalamnya di tanggalkan. Terserlah pantatnya yang menonjol tembam.Kedua bibirnya agak tebal sedikit melindungi hujung kelentiknya yangberwarna pink. Aku merapatkan muka ku betul-betul di celahkelangkangnya.

Bibir pantatnya aku jilat dari bawah ke atas. Datin Juliamerengek “Ahaaaaaa, aaaaaaaa, aaaaaa. nikmatnya Yus…teruskan yus.”Aku sentuh lidah ku kiri dan kanan rongka pantatnya. Pantat Datinsudah banyak air, aroma dari bau air pantatnya aku tak pedulikanlagi. Rengekannya berterusan “Aaaaaaaaaa, aaaaaaaa. ” Setiap kali akulidah ku menyentuh biji kelentiknya, terangkat punggung Datin Julia.Rengekan suaranya semakin kuat apabila aku menghisap bijikelentiknya. “Aaaaaaaaaaaa. aaaaaaaaa. aaaaaaa ummhhhhhhh. ummmhhh.Yus.. Ju dah tak tahan ni..” Hampir 15 minit adegan oral sex, jilatmenjilat pantat Datin Julia ini.Datin sudah tak tahan lagi, sudah sampai klimaknya. Rambut ku dipegang dan di tarik. “ohhh… oohh Yus, teruskan Yus.. Aaaaaaaaaummmhhhhh aaahhhhhh.”

Datin Julia meregek semakin kuat. Akupelbagaikan sentuhan lidah dan jilatan diperhebatkan. Punggung DatinJulia terangkat-rangkat beberapa kali.Posisi bertukar, Kami bertiga sudah berada di atas katil. Aku baringterlentang di atas tilam. Rikni duduk bertinggung di hujung kepalaku. Pantatnya dapat ku lihat dengan jelas. Dengan posisi yangsebegitu bibir pantat Rikni ternganga, betul-betul didepan mata ku.Bibir pantatnya beralun nipis tetapi bersih. Kelentiknya runcing dihujung. Lubang pantatnya hitam merah-kemerahan. Sudah pun kelihatanbasah. Aku mendongak menjilat pantatnya. Apabila saja lidah kumenerjah masuk kelubang pantatnya, Rikni merengek-rengek kecil.”Aaaaa. aaaa aaaa. Enaknya bang Yusri …. ngak usah berhentibang …. Bang Yus, Rik ngak tahan sih…”

Rengekan semakin kuatlagi bila lidah ku mencuit dan menjilat biji kelentiknya. “Bangbang Aaaaauuuuuuuu. aaaaaaaaau.” Datin Julia juga sepertimanaRikni, posisi mencangkung di atas badan ku. Batang ku yang kerasmenegak berukuran 6 1/2 inci ini, betul-betul berada antara rekahanbibir pantat Datin Julia. Tunggu untuk menerjah masuk ke dalamlubang pantat Datin Julia yang sudah ternganga. Datin memegangbatang ku dan membawanya ke permukaan lubang pantatnya. Menekan dariatas, lubang pantatnya menelan batang ku hingga ke pangkal.”Ohh… Yus… sedapnya….” Sehingga bibir pantatnya bertemu denganpangkal batang ku. Nikmatnya lubang pantat mak datin ni takterkata, terasa ketat di dalamnya. Punggung Datin Julia ke atas kebawah menghenjut batang butuh ku. “Yus…. sedapnya Yus, ohh…sedapnya yus…. ohhh yus.. aaaaaaa.aaaa. aaaaaaa,” mengiringi setiapkali lubang pantatnya menelan kepanjangan batang ku.Rengekan “aaaaaaaaaa. uuuuhhhhhh aaaaaaaaa. aaaaaaaa.

“berselang seliantara Datin Julia dan Rikni. Pantat Datin menelan batang butuh ku,pantat Rikni pula menerima jilatan ku. Kedua-duanya merasa kenikmatanbersama dan serentak. Adegan ini berterusan agak lama juga.Aku dah tak tahan lagi, merasai kenikmatan lubang pantat mak datinini. Melihat reaksi ku yang hampir klimak, Datin Julia meminta Riknipula berada di posisinya. Kali ini giliran lubang pantat Rikni pulamenelan batang butuh ku. Batang ku menerjah masuk ke lubang pantatminah indon ini. Bolos dan lincin dengan air pantat Rikni yangsemakin banyak.

Bulu ku sudah basah keseluruhannya. “Enak nya bangYus…bang banggg aaaaaaaa.. aaaa.. aaaaa.” rengekan Rikni mengikutirama sorong tarik dari atas ke bawah. “Bang Yus.. airnya lepaskandi dalam iya, bangggg……. aaaa… aaaa… aaaaaa….”Datin Julia bergerak ke arah posisi 69, buntutnya menghala ke muka kudalam keadaan menonggeng. Punggungnya di angkat ke atas, tetek danmukanya di sembam atas perut dan pinggang ku. Pantat dan lubangduburnya nampak jelas daripada belakang. Dengan menggunakan dua jari,aku sorong tarik masukan jari ke dalam lubang pantat Datin Julia.”Yus … teruskan Yus….. kuat lagi Yus… aaa.. aaa.. aaaaaaa..”Kedua-duanya merengek serentak, aaaaaaa…. aaa… aaaaaaaa…aaaaaaaa.. Henjutan Rikni semakin kuat turun naik. Lubang pantatRikni menelan batang butuh ku, dalam masa yang sama lubang pantatDatin Julia mnerima sorong tarik dua jari ku.Aku dah tak nak tahan lagi. Kini giliran akupula, “aaaaaahhhh……. uuhhhh…….

kedua tangan ku menekantilam, menolak naik punggung ke atas memberi ruang kepada batangbutuh ku rapat serapatnya ke dalam lubang pantat Rikni, air putihpekat aku terpancut ke dalam lubang pantat Rikni, Rikni sambut denganrengekan yang cukup hebat “aaaaaaa. aaaaaa.. bang Yusss..ohhhooohhh..banggg Yus..”Batang ku masih lagi berada di dalam pantat Rikni menghabiskan sakibaki pancutan. Beberapa ketika kemudian Rikni bangun dari posisinyaberkongsi dengan Datin Julia menjilat dan mengulum batang butuh ku.Terasa ngilu bila bersentuhan dengan lidah mereka berdua.Aku, Rikni dan Datin Julia masing-masing terlentang kepenatan di ataskatil. Kami bertiga masih dalam keadaan berbogel. “Rik. sudah puaskamu.” Aku bersuara meminta kepastian “Iya bang Yus ” Balas Riknitersenyum.”Bang Yus bagaimana sih?” ” Waduh enak sekali. Rik.””Yus,

” Datin Julia bersuara manja. “Ayang tinggal aje di sini ye.Ju harap Yus tak keberatan. Ju dah mulai menyayangi diri you, Yus.Tapi tak tahulah pula perasaan Yus bagaimana.” Luahan perasaanDatin membuatkan aku serba salah.”Rik kamu bagaimana sih?” Aku meminta pandangan Rikni.”Iya, Rik juga sama dengan Kak Ju. Sudah pasti Rik sayangkan AbangYus. Terima aja deh.” Ujar Rikni kepada ku.”Ok, bisa di atur, tapi dengan syarat besok Rik dan Ju misti ikut Yuske Penang.” Aku memberi persetujuan. Datin Julia mengukir senyum,bangun dan meninggalkan aku dan Rikni yang masih di atas katil.Dicapainya tuala untuk membalut tubuhnya yang masih belumberpakaian.Melalui handphone Datin Julia menekan punat nombor untuk membuatcall. Dari perbualannya dia minta di hantar kereta mercedes putihnya. www.filmbokepjepang.net

PutriBokep

leave a comment

Create AccountLog In Your Account